Aloita curlingharrastus!

 DSC_2420  DSC_2458

Nyt on loistava aika aloittaa hauska ja mukaansatempaava talviurheiluharrastus, curling!

Syksyn curlingkoulut käynnistyvät tiistaina 2.10.2018. Ilmoita itsesi, lapsesi (suositusikä 10 v+), sisaruksesi, puolisosi tai vaikka kaverisi mukaan tutustumaan kiehtovaan ja taktiseen joukkuepeliin.

Junioreiden vuorot ovat tiistaisin ja torstaisin klo 16.30 – 17.30 ja aikuisten vuorot heti perään klo 18 – 19.30.

Hinnat: Aikuinen 20e, pariskunta 30 e, juniori/opiskelija/eläkeläinen 10 e, sisarus 8 e.

Yksi hinta sisältää neljä ohjattua harjoituskertaa (kaksi lokakuun ensimmäistä tiistaita ja torstaita), eli tutustuminen lajiin on nyt edullista!

DSC_2440   DSC_2442

Hallista saat kaikki lajissa tarvittavat välineet. Ota mukaasi lämpimät, urheilulliset vaatteet ja sisäkengät sekä juomapullo.

Ilmoittaudu curlingkouluun sähköpostilla osoitteeseen juhot@uef.fi. Vastauksena saat vahvistusviestin ilmoittautumisestasi.

Maksu suoritetaan käteisellä ensimmäisellä harjoituskerralla, tai tilisiirtona Joensuun curling ry:n tilille. Tilisiirron viestiksi laitetaan ilmoittautuneiden nimet. Tilinumeron saat vahvistussähköpostissa.

 DSC_2473   thumbnail_IMG_4573[1]

Curlingkoulu on Joensuussa “green card” lajiin, eli kiinnostuksen herättyä on koulun jälkeen mahdollista liittyä Joensuun curlingseuran jäseneksi. Seurajäsenyys (noin 65 euroa) antaa rajattoman harjoitteluoikeuden Joensuun curlinghallissa lajiin tarkoitetuilla välineillä.

Seuran jäsenet voivat osallistua peli-iltoihin sekä perustaa joukkueen kaupungin sisäiseen Mestaruussarjaan, Divisionaan tai Firmaliigaan. Kaupungin sisäisissä sarjoissa joukkuemaksu on n. 200 – 450 euroa sarjatasosta riippuen. Sarjat sisältävät yleensä 10 – 12 sarjaottelua ja pudotuspelit.

junnukuva  DSC_2470

Curling on kahden joukkueen välinen, jäällä pelattava tarkkuuslaji, joka vie ensimmäisten kokeilukertojen jälkeen mukanaan. Laji soveltuu kaikille liikunnasta ja hauskanpidosta kiinnostuneille, mutta turvallisuussyistä suositusikärajamme on 10 vuotta.

halli  DSC_2409

Curlinghalli sijaitsee Joensuussa osoitteessa Linnunlahdentie 14. Hallissa on kaksi rataa sekä lämpimät oleskelu-, puku-, ja wc-tilat.

Tervetuloa osaksi energistä ja positiivista curlingyhteisöämme!