Curlingin paikallissarjaan ilmoittautuminen

Talvi tekee vähitellen tuloaan ja sehän tietää, että myös curlingkauden aloitus lähestyy. Joensuun paikallissarjat olisi tarkoitus polkaista käyntiin marraskuun puolivälin tienoilla ja ilmoittautumisia aletaan tästä hetkestä eteenpäin ottamaan vastaan.

Tarkoitus on mennä tuleva kausi samoilla periaatteilla kuin edelliset kaudetkin. Eli pelataan mestaruussarja sekä divari. Mestiksessä pelimäärä on edelleen hieman isompi kuin divarissa. Divarissa pyritään pitämään ottelumäärä samalla tasolla kuin viime kaudella. Lopullinen sarjasysteemi kuitenkin päätetään, kun tiedämme joukkueiden lukumäärän molempiin sarjoihin.

Jatkamme myös samalla kaavalla pelien pituuden suhteen. Eli mestiksessä pelataan kahdeksan päätä ja divarissa seitsemän päätä.

Sarjamaksut tulevat pysymään samalla tasolla kuin edellisellä kaudella. Joten nyt viimeistään joukkueita kasaamaan. Kun joukkue ja sarja, mihin ilmoittaudutte, on tiedossa, ei muuta kuin täyttämään liitteenä oleva ilmoittautumislomake. Sen jälkeen lähettäkää se minulle sähköpostiin te.tahvanainen(at)gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 27.10.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittakaa myös kaikki toiveenne, mikä liittyy ottelupäiviin sekä alkamisaikoihin. Näin pääsen heti ilmoittautumisajan rakentamaan tulevan kauden ohjelmaa ja vältymme mahdollisimman paljon ottelusiirroilta.

ilmoittautumislomake