Curlingin paikallissarjoihin ilmoittautuminen kaudelle 2012-13

Uusi curlingkausi lähestyy ja Joensuun paikallissarjat olisi tarkoitus ponkaista hakilta liikkeelle noin kuukauden päästä. Samoilla systeemeillä mennään kuin aikaisempina vuosina eli pelataan Mestaruussarja sekä Divari. Ilmoittautuminen näihin käynnistyy nyt ja päättyy sunnuntaina 14.10. klo 23.59. Ilmoittautumiset sarjoihin minulle osoitteesen te.tahvanainen (at) gmail.com. Ilmoittautuessa ilmoittakaa minulle, kumpaan sarjaan osallistutte, joukkueen nimi sekä pelaajien nimet. Ilmoittautumisen yhteydessä voitte myös esittää toiveita pelipäivistä.

LISÄKSI DIVARIIN ILMOITTAUTUVAT: ilmoittakaa minulle, mikä mielestänne on sopiva pelin pituus teidän joukkueen mielestä, 6, 7 vai 8 päätä. Enemmistön päätös (1 ääni/joukkue) ratkaisee, montako päätä divarissa pelataan, mestaruussarja jatkaa tutulla kahdeksalla päällä.

Mestaruussarja on tarkoitus laittaa käyntiin viikolla 43 ja divari viikolla 45. Sarjasysteemi ratkeaa sen jälkeen, kun tiedetään, montako joukkuetta kummassakin sarjassa on. Molemmissa sarjoissa ottelumäärät pysyvät suurinpiirtein samanlaisena kuin aiemminkin (eli mestiksessä hieman enemmän pelejä). Jäsen- ja sarjamaksut tulevat olemaan suurinpiirtein samalla tasolla kuin aiemmin, ainakaan suuria korotuksia ei ole tiedossa.

Eli nyt kasaamaan joukkueita ja ilmoittautumiset määräpäivään mennessä tarvittavine tietoineen.

-Tero Tahvanainen-