Halli on avattu

Jäädytys on valmis, ja treenivuoroja voi nyt varata kalenteriimme (www.joensuuncurling.fi/varauskalenteri). Lämmintä pebblivettä ei ole toistaiseksi saatavilla suodattimen tukkeuduttua. Käytä huoltokopin oven ulkopuolella olevasta hanasta (ovenpuoleinen) tulevaa kylmää vettä pebblaamiseen!

Huom! Jokainen harjoitusvuoro ja ottelu on ehdottomasti merkittävä kalenteriin mahdollisten korona-altistusten jäljittämiseksi!

Hyviä ja turvallisia treenejä!

Seuran koronatoimintamalli:

Tule paikalle vain täysin oireettomana.

Desinfioi ja pese kätesi heti, kun saavut hallille. Seura huolehtii käsidesistä, saippuasta, käsipyyhepaperista, kertakäyttöhanskoista ja kertakäyttöpyyhkeistä.

Curlingkengät ovat vain seuran jäsenten käytössä. Lajiesittelyissä käytössä on irtoliu’ut.

Oman järjen käyttö on pakollista. Ota seuran muut jäsenet huomioon.

Harjoittelu ja pelaaminen:

Jokainen ottelu ja harjoitusvuoro on merkittävä seuran kalenteriin www.joensuuncurling.fi/varauskalenteri

Vältä turhaa oleskelua hallissa, lämpiössä ja pukutiloissa. Pukuhuoneessa samanaikaisesti vain saman joukkueen jäseniä.

Harjoitellessa ja pelatessa kukin pelaaja koskee vain kiviin, joita heittää. Kertakäyttöhanskojen ja omien hanskojen käyttö heittäessä on sallittua.

Ei kätellä vastustajaa; hyvän pelin toivotus ja kiitos pelistä sanallisesti.

Treenin tahi ottelun jälkeen jokainen pyyhkii harjansa, kypäränsä ja kivien kahvat hallilta löytyvillä desinfiointipyyhkeillä.

Treenivuoron varaajan tai pelaavan joukkueen vastuuhenkilöllä on oltava tiedossa, ketkä kaikki ovat/olivat paikalla. (Mahdolliset altistukset heti tiedossa)