Joensuulaisille hopeaa Kangasniemen syysturnauksessa

Joensuun Curlingia edustanut Tervehenkiset majavat voitti hopeaa perinteikkäässä Kangasniemen syysturnauksessa. Perjantain ja lauantain aikana majavat jyrsivät vastustajansa nurin kolmessa ottelussa, ja toinen joensuulaisjoukkue, Tervehenkiset saukot, nousi eläimellisen taistelun päätteeksi majavia vastaan rinnalle ja ohi toiseksi viimeisessä päässä. Viimeisessä päässä majavat patosivat ykköskivensä niin hyvin, että peli päättyi lopulta tasan.

Sunnuntain viimeiselle ottelukierrokselle lähdettiin tilanteesta, jossa sekä Majavilla että saukoilla oli turnauksessa kolme voittoa ja yksi tasapeli myös voitettujen päiden ollessa tasan.

Majavat kohtasivat viimeisessä ottelussaan Kangasniemen kakkosjoukkueen, ja saukot saivat vastaansa puhtaalla pelillä turnausta johtaneen AC Härdellin (Alavus). Kun majavat ottivat kangasniemeläisistä rutiinivoiton, ja saukot taipuivat viimeisessä päässä turnauksen voittaneelle Härdellille lukemin 5-4, saivat majavat turnauksessa hopeaa, ja saukkojen oli lopulta tyytyminen neljänteen sijaan.

Majavissa pelasivat Jami Heikkilä, Matias Hänninen, Leo Ouni ja Juho Tiainen.

Saukkoja edustivat Ville Forsström, Jere Karlsson, Valtteri Kinnunen ja Mikko Saastamoinen.