Joensuun curling-naisille menestystä

Tämän vuoden naisten curlingin SM-sarjakausi huipentui viime viikonloppuna Oulunkylän curlinghallissa neljän parhaan joukkueen välisiin loppupeleihin.

Siellä joensuulaiset Ulla Sten ja Elina Virtaala pelasivat yhdessä ahvenanmaalaisten Mari Wickströmin ja Janina Lindströmin kanssa hienosti hopealle. Suomenmestaruuden vei erittäin tasaisessa sarjassa Anne Malmi yllättäen Suomen naisten edustusjoukkueen nenän edestä. Mestaruus oli Malmille jo kymmenes. Pronssille siis Oona Kausteen kipparoima edustusjoukkue, joka sijoittui kevään EM-kisoissa historiallisesti pronssille.

Hyvässä vireessä olleet joensuulaiset voittivat loppupeleissä kahdesti Kausteen joukkueen sekä kerran myös Malmin joukkueen.

“Pelasimme ehkä elämämme parasta curlingia, onneksi se sattui oikeaan hetkeen. Olemme pelanneet yhdessä vasta tämän kauden, mutta kehitys on ollut nopeaa. Roolit ovat nyt löytyneet, uskon tähän joukkueeseen. Jäät turnauksessa olivat haastavat, mutta samat kaikille, kommentoi joukkueessa viimeistä kiveä heittänyt Elina Virtaala.

SM-hopeanaiset