Joensuussa järjestetty paricurlingin edustusjoukkuekarsinta päätökseen sunnuntaina

Joensuussa pelattiin syys-lokakuun taitteessa paricurlingin edustusjoukkuekarsinta. Turnauksessa osallistumisoikeus oli viime kevään SM-turnauksen neljällä parhaalla parilla:

Immonen-Sipilä (Espoo)

Säntti-Säntti (Tampere)

Virtaala-Forsström (Joensuu)

Ahrenberg-Kejonen (Turku)

Perjantain ja lauantain kierrokset olivat äärimmäisen tasaisia, ja ennen lauantain viimeistä kierrosta kaikki parit olivat voittotaistelussa mukana 2–2-rekordilla.

Lauantain iltakierroksella saatiin erot aikaiseksi siten, että sunnuntaina aamukahdeksan otteluihin mentiin taustatiedolla, että ottelun Immonen-Sipilä vastaan Säntti-Säntti -ottelun voittaja saa Suomen edustuspaikan Skotlannissa järjestettävään paricurlingin MM-karsintaan.

Ottelu oli äärimmäisen tasainen viimeisiin kiviin saakka, ja lopulta Immonen-Sipilä vei voiton jatkopään jälkeen lukemin 8–7.

– Turnaus oli todella tasainen. En muista, että koskaan olisi ollut neljän kierroksen jälkeen jokainen joukkue tasapisteissä. Viikonloppu oli aika raskas, kun kolmesta ensimmäisestä pelistä tuli kaksi pataan. Saimme kuitenkin kasattua itsemme ja voitettua tarvittavat pelit, pohti Markus Sipilä turnausta.

Viikonloppuna Joensuussa pelattiin laadukkaissa olosuhteissa Valtteri Kinnusen tekemillä jäillä, jotka keräsivät pelaajilta kovasti kehuja.

– Haluan antaa ison kiitoksen Valtteri Kinnuselle jäänteosta ja järjestävälle taholle tuomaroinneista ja kellotuksesta. Olosuhteet mahdollistivat laadukkaat pelit, Sipilä ylisti.

Joensuun Curling ry kiittää kaikkia pelaajia, talkoolaisia ja taustahenkilöitä sekä onnittelee voittajia!