Mestaruussarja-avauksessa joensuulaisjuhlat

Harjavallassa pelattiin Mestaruussarjan avauskierros kuluneena viikonloppuna. Joensuulainen Hännisen joukkue voitti kaikki pelaamansa ottelut.

Mestaruussarja-avauksessa 6 joukkuetta pelasi avauskierroksen, jonka jälkeen Hännisen joukkue johtaa sarjaa puhtaalla pelillä (5/0). Joukkue voitti hyvinkääläisen Kuosmasen joukkueen sunnuntain ottelussa 7 pään jälkeen lukemin 7-2. Tämä oli hyvinkääläisille viikonlopun ainoa tappio, ja joukkue jatkaa sarjassa toisena saldolla 4/1.

Kolmantena sarjassa on helsinkiläinen Pölläsen joukkue saldolla 3/2. Joukkue voitti turkulaiset Lehtisen ja Äikiän sekä harjavaltalaisen Matarmaan joukkueen, mutta koki tappiot Hänniselle ja Kuosmaselle. Sarjan sijoilla 4-6 ovat täksi kaudeksi sarjaan nousseet Lehtinen (2/3), Äikiä (1/4) ja Matarmaa (0/5).

Mestaruussarjassa pelataan kaudella 2023-2024 kolme kierrosta. Sarjan kaksi seuraavaa kierrosta pelataan tammikuussa Turussa ja maaliskuussa Joensuussa. Mestaruussarjan otteluohjelma ja tulospalvelu: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/66224/pelit