Rillandersille mestaruus tiukan taistelun jälkeen

Eilen illalla pelattiin jännittävä Joensuun Mestaruussarjan finaali, jossa Rillanders kohtasi Alboysin. Ottelu oli erittäin tiukka. Alboys otti kahdeksannessa päässä kaksi pistettä ja meni 4 – 3 johtoon. Yhdeksännen pään Rillanders nollasi ja lähti viimeisen kiven edun turvin kymmenenteen päähän. Alboys painosti kymppipään hienosti, mutta Rillandersin kapteeni Tero Tahvanainen sai hienolla määriksellä joukkueelle yhden pisteen ja peli meni jatkopäähän. Jatkopäässä Rillandersilla oli hyvä kivi punaisen takapuolella. Alboysin kapteeni Kari Keränen heitti toiseksi viimeisellä hienon nojakiven Rillandersin kiven eteen pari senttiä paremmaksi. Rillandersin viimeiselle kivelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun heittää samanlainen heitto perässä. Hivenen kovemmalla nousulla olisi mahdollista saada ykköskivi. Teron heitto onnistui täydellisesti, mutta tässä vaiheessa ei oltu aivan varmoja, kumman kivi on ykkönen. Karin viimeiselle heitolle ei jäänyt enää juurikaan tilaa ja se osui suojaan. Kivet jouduttiin mittaamaan ja Rillandersin kivi oli n. 5 mm lähempänä keskustaa, kuin Alboysin kivi. Näin Rillanders otti ensimmäisen mestaruutensa Joensuun sarjoissa.

Rillandersissa pelasivat kapteeni Tero Tahvanainen, Arttu Pietilä, Tuomas Korpela ja Mikko Hinkkanen. Joukkueen muut pelaajat ovat Immo Eronen, Jussi Harinen, Mikko Ikonen, Tarmo Koivuranta ja Tomi Korhonen

Alboysissa pelasivat kapteeni Kari Keränen, Jaakko Lemettinen ja Vesa Kärkkäinen. Joukkueen muut pelaajat ovat Raimo Pieviläinen ja Jouni Miettinen.

Tero Tahvanainen, Tuomas Korpela, Arttu Pietilä ja Mikko Hinkkanen

I-Divisioonan mestaruus Manpowerille

I-Divisioonan mestaruuden voitti vahvasti koko kauden pelannut Manpower -joukkue. Voitto tuli Lantepaateroista selvin 8 – 3 numeroin.

Timo Kettunen, Ilpo Tuononen, Pekka Leppänen ja Eelis Eskelinen