Saastamoisille Ahvenanmaalta tuliaisiksi kaksi voittoa ja kolme tappiota

Joensuun Curlingin Ulla ja Mikko Saastamoinen pelasivat kelpo viikonlopun Ahvenanmaalla Paricurlingin SM-sarjan avauksessa. Perjantaina joensuulaiset voittivat Susanna ja Iikko Säntin lukemin 8-4 ja hävisivät Tiina Suuripäälle ja Tomi Rantamäelle luvuin 3-7. Lauantaiaamuna kukistuivat Janina ja Peter Lindström lukemin 8-5. Tappiot lauantaina joukkue koki toistamiseen Suuripää/Rantamäelle (4-8) ja hallitseville Suomen mestareille, Lotta Immoselle ja Markus Sipilälle (4-8). Joensuulaisten rekordi oikeuttaa heidät tällä hetkellä sarjassa hienosti kolmannelle sijalle.

Sarjakärjessä ovat Tiina Suuripää ja Tomi Rantamäki (Lohja), jotka voittivat viikonloppuna kuudesta ottelustaan viisi. Joukkueen ainoa tappio tuli lauantaiaamun ottelussa tamperelaisia Susanna ja Iikko Sänttiä vastaan lukemin 4-8.

Sarjassa toisena ovat kaksinkertaiset Suomen mestarit Lotta Immonen ja Markus Sipilä (Espoo). Heillä on viidestä pelatusta ottelusta niin ikään yksi tappio, kun joukkue hävisi sarjan avausottelussa juuri Suuripää/Rantamäelle luvuin 4-8.

Neljäntenä sarjassa ovat ensimmäisen kisaviikonlopun järjestäjäseura Ålands Curlingklubb’n Janina ja Peter Lindström yhdellä voitolla ja neljällä tappiolla. Säntit ovat viidentenä samalla rekordilla ahvenanmaalaisten kanssa.

Sarjan ratkaiseva toinen viikonloppu pelataan Harjavallassa 8.-11.2. Paricurlingin SM-sarjan sarjatilanne ottelutuloksineen löytyy sarjasivulta: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/66226