Seniorien MM-kilpailuiden tulosseuranta

Parhaillaan Kanadassa meneillään olevissa seniorien MM-kilpailuissa Suomea edustaa Joensuulainen Kari Keräsen kipparoima joukkue. Joukkueen muut pelaajat ovat Jaakko Lemettinen, Ari Pitko, Matti Virtaala ja Kari Kuskelin.

Senioirit aloittivat turnauksen voitolla

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Englanti. Suomi aloitti pelin hyvin ja johti kahden pään jälkeen jo 6 – 0. Lopulta voitto tuli numeroin 9 – 6. Toisessa ottelussa vastaan asettui ennakkosuosikki Kanada. Tiukan alun jälkeen Kanda pääsi neljännessä päässä 4 – 0 johtoon ja voitti lopulta ottelun luvuin 7 – 2.

Tiukka tappio Ruotsille

Kolmas peli oli Ruotsia vastaan. Tiukka ottelu eteni jatkopäähän saakka jossa Ruotsi varasti kaksi pistettä ja vei voiton lukemin 7 – 5. Seuraava peli oli Australiaa vastaan. Ottelu oli tiukka, jonka Australia lopulta vei lukemin 6 – 4. Viidennessä ottelussa vastassa oli Saksa. Suomi oli lopulta parempi numeroin 7 – 4.

Murskavoitto Hollannista

Turnauksen kuudennessa pelissä Suomi otti murkavoiton Hollannista. Kolmen pään jälkeen tilanne oli jo 6 – 0. Hollanti kätteli lopulta kuudennen pään jälkeen ja loppunumerot kirjattiin 12 – 1. Suomi jatkoi hyviä otteitaan ja seuraavaksi kaatui Venäjä numeroin 4 – 1. Voittoputki sai jatkoa kahdeksannessa pelissä, jossa vastassa oli USA. Peli ratkesi viimeisessä päässä, josta Suomi otti kaksi pistettä ja voiton luvuin 7 – 5.

Suomi päätti runkosarjan voitolla

Runkosarjan viimeinen peli oli Tanskaa vastaan. Suomi oli pelissä selvästi vahvempi ja voitti ottelun numeroin 8 – 3. Suomi jäi lohkossaan neljänneksi, eikä näin ollen jatka mitalipeleihin. Saldona yhdeksästä pelistä oli kuusi voittoa ja kolme tappiota. Kultaa voitti Kanada ennen Uutta-Seelantia ja Sveitsiä.

Otteluiden liveseuranta löytyy osoitteesta: http://wscc2013.curlingevents.com/senior-men-live-scores

Vastaa