Uudistunut curlingkausi lähestyy!

Hei Sinä /Te curlingia viime kaudella kokeilleet tai pelanneet,

Joensuun Curling on tehnyt alkusyksyn aikana merkittäviä parannuksia halliolosuhteisiinsa. Hallin yhteyteen on rakennettu kaksi pukuhuoneetta, WC:t ja lämmin aulatila. Lisäksi jään alusta on muutettu sorasta betoniksi. Vielä on muutama viikko aherrusta ja viimeistelyä jäljellä ennen kuin jäät ovat liukkaat ja sarjakausi voi käynnistyä.

Nyt onkin sopiva aika laittaa joukkue kokoon ja osallistua mukaan kilpailutoimintaamme (jos ette sitä ole jo tehneet :)). Kerää siis vähintään kolme pelaajaa yhteen ja ilmoittautukaa to 9.11. mennessä divisioona-sarjaan osoitteeseen

Leonid Yakovlev, yakovlev[at]student.uef.fi.

Sarjapelimaksu on 350€/joukkue ja sen lisäksi tulee seuramme jäsenmaksu, joka on aikuisilta 80€, opiskelijoilta 35€ ja junioreilta 25€. Jäsenmaksu sisältää curlingliiton vakuutuksen. Näillä maksuilla joukkue voi harjoitella vapaina jääaikoina rajattomasti ja joukkueelle sopivia peliaikoja voi toivoa. Seuramme tarjoaa myös aloittelijoille mielellään opastusta ja ohjausta curlingin ja pelaamisen hienouksiin.

Jos et saa omaa joukkuetta kokoon, mutta curling kiinnostaa, ilmoita siitäkin joko Leonid Yakovleville tai Elina Virtaalalle, elina.virtaala[at]outlook.com. Yritämme parhaamme mukaan saada kaikki innostuneet mukaan auttamalla joukkueen löytymisessä.

Annamme mielellämme lisätietoja.
Nyt siis joukkueen metsästykseen ja curlingin pariin!
Lämpimästi tervetuloa!