Virtaalan joukkueelle Naisten SM-turnauksesta pronssia

Joensuulaisjoukkue saavutti turnauksessa upeasti pronssia. Finaalipaikka jäi haaveeksi erittäin tasaisen välieräottelun jatkopäätappion myötä, kun lohjalainen Ahrenbergin joukkue oli parempi lukemin 8-6. Sunnuntaiaamun välierä poikkesi tulokseltaan viimeisestä alkusarjapelistä, joka pelattiin lauantai-iltana. Tässä ottelussa Virtaalan joukkue kukisti Ahrenbergin suvereenisti luvuin 8-1. Ahrenberg voitti turnauksessa lopulta Suomen mestaruuden, kun joukkue kukisti tasaisessa finaalissa hyvinkääläisen Emmi Lindroosin joukkueen lukemin 5-4.

Virtaalan joukkueessa pelasivat Naisten SM-turnausensikertalaiset Olivia Ollikainen ja Jenni Bäckman. Elina Virtaalan lisäksi joukkueessa oli mukana Janina Lindsrtöm. Myös Joensuun Curlingin juniorit ottivat ensimmäistä kertaa osaa SM-turnaukseen: neljänneksi sijoittuneessa Ella Eivolan joukkueessa olivat mukana Nea Matero ja Peppi Pippuri.

Seura onnittelee joensuulaispelaajia hienosta turnauksesta ja kiittää kaikkia osallistujia sekä talkoolaisia!