Hännisen joukkue jatkaa SM-sarjakärjessä

Teksti: Curling.fi

Turussa pelattiin Curlingin SM-sarjan Mestaruussarjan toinen ottelukierros kuluneena viikonloppuna. Helsinkiläinen Jermu Pölläsen kipparoima joukkue voitti kaikki pelaamansa viisi ottelua ja nousi sarjassa toiseksi ennen viimeistä sarjakierrosta. Joensuulainen Matias Hännisen kipparoima joukkue jatkaa sarjakärjessä, ja hyvinkääläinen Paavo Kuosmasen kipparoima joukkue on sarjassa kolmannella sijalla.

Turussa 6 joukkuetta pelasi Curlingin SM-sarjan Mestaruussarjan toisen ottelukierroksen, jonka päätteeksi Hännisen joukkue johtaa sarjaa saldolla 9/1. Joukkue kärsi avaustappionsa Turun-viikonlopun puhtaalla pelillä suorittaneelle Pölläsen joukkueelle lauantai-illan ottelussa lukemin 4-7.

Hännisen joukkueen (9/1) takana mitalisijoilla ovat Pöllänen ja Kuosmanen: Pölläsellä on saldona 8 voittoa ja 2 tappiota, kun Kuosmasen saldo on 7 voittoa ja 3 tappiota. Sijoilla 4-6 ovat täksi kaudeksi sarjaan nousseet turkulaiset Lehtinen (4/6) ja Äikiä (1/9) sekä harjavaltalainen Matarmaa (1/9).

Mestaruussarjassa pelataan kaudella 2023-2024 kolme ottelukierrosta, jotka määrittävät lopulliset sijoitukset. Tasapistetilanteissa pelataan tie-break -ottelu sarjasivulta löytyvien sääntöjen mukaisesti. Sarjan päätöskierros kamppaillaan Joensuussa 8.-10.3.

Mestaruussarjan ottelutulokset ja viimeisen kierroksen otteluohjelma: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/66224/pelit