Joensuulaiset mukana Turun Mestaruussarjaviikonlopussa

Curlingin SM-sarjan 2022-2023 Mestaruussarjan kolmesta turnauksesta toinen järjestetään tulevana viikonloppuna, ja pelit alkavat perjantaina klo 16. Turussa pelataan tuttuun tyylin kolmen päivän aikana round-robin, minkä jälkeen tällä kaudella Mestaruussarjassa on jäljellä enää yksi turnaus, joka pelataan Joensuussa 17.-19.3. Mukana Mestaruussarjassa on kaudella 2022-2023 kolme joensuulaisjoukkuetta.

Kuuden joukkueen Mestaruussarjassa piikkipaikkaa pitää Kiiskisen joukkue (Hyvinkää) puhtaalla pelillä (5-0). Toisena sarjassa on joensuulainen debytanttijoukkue Hänninen (4-1) ja kolmantena toinen, jo kokeneempi joensuulaisnippu, Tahvanainen (3-2). Helsinkiläisellä Pölläsen joukkueella on viidestä pelistä kaksi voittoa, ja kolmannella joensuulaiskokoonpanolla, Saastamoisella, voittoja on yksi. Kangasniemen Kurlinkia edustava Nissisen joukkue ei toistaiseksi ole voittoja sarjassa ottanut.

Otteluohjelman, -tulosten ja sarjataulukon lisäksi Curlingliiton tulospalvelusta löytyy myös mielenkiintoisia tilastoja, joihin kannattaa tutustua: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/64038/tilastot

Seura toivottaa joensuulaisjoukkueille menestystä viikonlopun peleihin!