Joensuulaisille erinomaista menestystä Turun Mestaruussarjaviikonlopussa

Turussa pelattiin viikonloppuna Curlingin SM-sarjan Mestaruussarjan toinen round-robin. Viikonloppu piti tuttuun tapaan sisällään tiukkoja vääntöjä. Joensuulainen Matias Hännisen joukkue kaatoi upean viimeisen pään ansiosta sarjakärki Kiiskisen. Joensuulaiset lähtevät Mestaruussarjan viimeiseen viikonloppuun upeista asemista: sijoilta kaksi, kolme ja viisi.

Sarjakärjessä puhtaalla pelillä viikonloppuun lähtenyt Kalle Kiiskisen joukkue (Hyvinkää) koki viikonlopun aikana kaksi tappiota, kun se hävisi ensin lauantaina Hännisen joukkueelle täpärästi 6-7 ja sunnuntaina helsinkiläiselle Jermu Pölläsen joukkueelle selvemmin lukemin 2-7. Kiiskinen jatkaa kahdesta tappiosta huolimatta sarjakärjessä. Joukkue on piikkipaikalla tasasaldolla (8-2) Hännisen joukkueen kanssa. Hänninen koki sarjassa toisen tappionsa paikallispelissä lauantai-iltana Mikko Saastamoisen joukkueelle luvuin 5-7.

Mestaruussarjan keskikasti on tasainen, kun kolmantena on joensuulainen Tero Tahvanaisen joukkue saldolla 5-5, ja neljäntenä mitalia kärkkyy peliään ensimmäisestä viikonlopusta selkeästi parantanut Pöllänen (4-6). Sarjassa sijalla viisi on Saastamoinen (3-7) ja perää pitää kangasniemeläinen Seppo Nissisen joukkue (2-8), joka avasi voittotilinsä voittamalla Turussa Pölläsen ja Saastamoisen joukkueet.

Sarjataulukko ja Turun viikonlopun ottelutulokset: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/64038/sarjataulukot

Mestaruussarja huipentuu Joensuussa 17.-19.3., jolloin ratkaistaan sarjan lopulliset sijoitukset.