Virtaala-Forsström upeasti SM-hopealle

Elina Virtaala ja Ville Forsström nappasivat SM-hopeaa paricurlingin SM-sarjasta. Välierä- ja mitalipeliviikonloppu pelattiin Ahvenanmaalla 24.-26.2., ja joensuulaisjoukkue kohtasi välierässä Tiina Suuripään ja Tomi Rantamäen. Perjantain ensimmäinen ottelu meni joensuulaisille lukemin 10-4, mutta toisessa ottelussa Suuripää-Rantamäki oli parempi täpärästi luvuin 9-8. Ratkaiseva kolmas ottelu pelattiin lauantaiaamuna, ja jatkopäätrilleri kääntyi lopulta Virtaala-Forsströmille lukemin 8-6. Lauantai-iltapäivän ensimmäisessä finaaliottelussa hallitseva SM-voittaja Lotta Immonen & Markus Sipilä voitti joensuulaiset 9-4, ja toisessa finaaliottelussa lauantai-iltana Immonen-Sipilä oli parempi luvuin 8-3. Pronssia sarjassa sai Suuripää-Rantamäki ja neljänneksi sijoittui hyvinkääläispari Bonnie Nilhamn & Paavo Kuosmanen. Toinen joensuulaispari Ulla ja Mikko Saastamoinen jäi täpärästi ulos final four -viikonlopusta sijoittuen sarjassa hienosti viidenneksi.

Seura onnittelee Elinaa ja Villeä loistavasta suorituksesta!