Curlingin Suomen mestaruus ratkaistaan viikonloppuna Joensuussa

Joensuun Curling ry järjestää yleisen SM-sarjan Mestaruussarjan päätösturnauksen, jossa kuusi joukkuetta kamppailee mestaruudesta, mitaleista ja sarjassa säilymisestä. Päätösviikonloppuna pelataan yksi ottelukierros, eli viisi ottelua per joukkue.

Joensuulaisittain lähtötilanne viikonloppuun on erittäin herkullinen, sillä joensuulainen Matias Hännisen joukkue johtaa sarjaa yhdessä hyvinkääläisen Kalle Kiiskisen konkarijoukkueen kanssa. Joukkueilla on kymmenestä pelistä saldona kahdeksan voittoa, ja joukkueilla on yksi keskinäinen ottelu vielä pelaamatta.

Upeasti kolmannella sijalla on joensuulainen Tero Tahvanaisen joukkue (viisi voittoa), neljäntenä helsinkiläinen Jermu Pölläsen joukkue (neljä voittoa), viidentenä joensuulainen Mikko Saastamoisen joukkue (kolme voittoa), ja perää pitää kangasniemeläinen Seppo Nissisen joukkue kahdella voitolla. Sarjassa kahdelle viimeiselle sijalle sijoittuvat joukkueet putoavat tulevaksi kaudeksi I Divisioonaan.

Mikäli runkosarjan jälkeen kaksi tai useampi joukkuetta on tasapisteissä, niin mitalisijoituksesta
pelataan yksi tie-break-ottelu kahden parhaan joukkueen kesken.

Menestystä joensuulaisporukoille loppurutistukseen!

Viikonlopun väännöt alkavat perjantaina klo 16, ja otteluita voi tulla seuraamaan paikan päälle. Kahvio palvelee!

Pelien etenemistä voi seurata myös Curlingliiton tulospalvelusta: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/64038/pelit